Waarom Wellcomm?

Wat is de toegevoegde waarde van Wellcomm? Waarin onderscheiden wij ons van de rest? Waarom zaken doen met ons?

Wellcomm heeft de expertise, ervaring en professionaliteit van een groot bureau en de voordelen van een klein bureau. Dat komt vooral neer op snelheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid, persoonlijkheid en het zakendoen met beslissers.

En we kijken wat verder dan het gemiddelde bureau. Dus niet alleen naar de ‘cosmetische’ advertising kant van branding. Bij het bouwen van een 'fanclub’ zijn immers ook mond-tot-mond reclame en pr/free publicity zeer belangrijk.

Onze ‘brainstorm’-aanpak is net even anders. Klanten worden vanaf het begin bij het creatieve proces betrokken en dragen hier ook zelf aan bij. Dat werkt niet alleen efficiënt, het is ook goed voor het eindresultaat en de teambuilding.

Overigens werken we maar voor een select aantal klanten. Want ook wij hebben zo onze voorkeur. Die gaat uit naar klanten die geloven in de kracht van branding en die bereid zijn daar tijd en energie in te steken. Die vertrouwen op onze visie en manier van denken en doen. En ons de ruimte geven om te doen waar we goed in zijn. Maar voor alles zijn het klanten die geloven in het fascineren van mensen.


Uurtarieven

Strategy/consultancy
Conceptontwikkeling/creatie

Grafisch ontwerp/design

Project management

Studio/dtp

Productie mark up
€ 160,00
€ 160,00

€ 125,00

€ 100,00

€ 90,00

20 - 25%